6 Ocak 2018 Cumartesi

Tütü Etek Modası

Tütü etek deyince minicik kız çocukların üzerinde hayal ederdik hep. Neden gençler giymesin diye düşünürken 2018 yılında görüyoruz ki tütü etekler özgür kızların üzerinde sokaklara çıkmış bile. Beyaz, krem, pembe, siyah ve daha birçok farklı rengiyle karşımıza çıkan tütü etekler çocuk ruhunuzu ortaya çıkarıp destek olacak cinste bir parça.

tütü etek trendi
Tütü Etek Trendi

Giderek büyüyen tütü etek modası bakalım gelecekte büyüyerek daha geniş bir alana yayılabilecek mi ya da moda dünyasında daha etkin bir role bürünebilecek mi göreceğiz.
Tütü Eteklerin Kombinlenmesi
Tütü etekler daha spor, daha rahat bir görüntü vermektedir. Bundan dolayı da spor sloganlı tişörtlerle, askılı tişörtlerle ya da crop top dediğimiz kısa üstlerle rahat bir şekilde uyum sağlayabildiği için kombinlenmesi de kolaydır.
Kendinizi bir stilist gibi hissediyor ve zıtlıkları bir arada kullanmayı başarma konusunda da sıkıntınız yoksa tütü eteklerinizi deri ceketlerle bile kombinleyebilir zıtların muhteşem uyumu ile çocuk ruhunuzu asi bir görünüm ile güçlendirilebilirsiniz.

tütü etek modası
Tütü Etek Modası

Tütü etek modası kombin konusunda hem başınıza iş açmadığı gibi hatta bu konudaki işinizi kolalaştırıyor bile diyebiliriz.
Sokak Modasının Yeni Yüzü
Modanın cüretkar bir hal almasıyla sokaklarda da daha cüretkar parçalarla karşılaşmaya başladığımız bir moda dünyasının içerisine girdik. Artık daha renkli, daha canlı, daha çeşitli bir sokak ile karşı karşıyayız.

tütü etek modelleri
Tütü Etek Modelleri

Ne giysem derdinin daha azaldığı 2017 yılında tütü etek modası sokakların yeni yüzü haline gelmeye doğru emin adımlarla ilerliyor.
Hem kombinlenmesi kolay, hem daha çocuksu, hem de trend olması nedeniyle siz gençlerin gardırobunuzda tütü etekler için artık yer açmanızın vakti geldi.
Sevimli görünümü, buram buram feminenlik kokan havalı hali ile bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda tütü etekler ile bolca karşılaşacağımızın sinyalleri şimdiden bize ulaştı.
tütü etek 2017

Tütü Etek 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder