7 Ocak 2018 Pazar

2018 Trend Rengi: Mor

Moda tasarımcıları yeni sezon için tasarım yaparken trend olan renkleri ön plana koyarlar. O sezon hangi renkler modaysa bütün vitrinler o renge boyanır. Aksesuar, ayakkabı, çanta vb. tamamlayıcı unsurların yanı sıra en çok kıyafetlere yansır moda renk.  Modayı takip etmeyi sevenler sezonun moda rengini tüm kıyafetlerinde yoğun olarak kullanırlar.

Mor Trendi 2018
Mor Trendi 2018

Mor Aşkına

2018’in moda rengi Pantone tarafından mor olarak açıklandığından itibaren her taraf mora büründü. Özgürlüğün, özgürleşmenin ve geleceğin yansıtıldığı renk olarak tanımlanan 2018’in moda rengi mor, aklınıza gelebilecek her türlü ürüne yansımış durumda. En çok kıyafete yansımış olmakla beraber trend mor, makyaj malzemelerinde de mor cazibesi çoktan trende ayak uydurdu.

2018 Yılında Mor Seçimler
2018 Yılında Mor Seçimler

Morun Her Tonu

Mor rengi her şey ile cesur bir uyum sağladığı için hiç yadırgamadan hayatımıza girdi. Öyle illa şu ton mor moda diye bir şey de yok, morun her tonu kullanılıyor, bu da ekstra avantaj sağlıyor tabi. En koyu tonlardaki moru da seçseniz, en açık tonlardaki moru da seçseniz moda rengi üzerinizde taşıyorsunuz demektir.

Cazibeli Mor

Mor renginin kendine özel çekiciliği ve cazibesi olduğu için hiç kimse mor rengini hayatına sokarken sorun yaşamadı. 2018’in trend rengi mor, kıyafetten ruja, çantadan saç boyasına, ayakkabıdan ojeye her üründe boy gösterirken bizler de severek beğenerek zevk alarak tercih eder olduk.

Mor Kombin Modelleri
Mor Kombin Modelleri

Kombin edeceğiniz her tarz kıyafete de, en sevdiğiniz çantaya da, spor ayakkabısına da, topuklu ayakkabıya da, makyaja ve hatta saça da kullanılan mor her türlü sizi cazibeli, dikkat çekici yapacaktır.

Mor Her Şeye Yakışır

2018’in rengi mor, mobilya ve ev dekorasyonuna da çok yakıştı. Duvarlarda zarif bir izlenim oluşturan açık tonlardaki mor, koltuklara koyu tan olarak yansıdı. Ev dekorasyonunda kullanılabilecek olan her türlü eşyaya moru taşıyan tasarımcılar. Mor renginin özgürlüğü, tazelenmeyi, yeni enerjiyi yansıttığının farkında olan moda severler bu yılın moda renginin mor olmasını çok sevmiş gibi görünüyorlar. Mor bir aşktır ve aşktan anlayan herkeste çok asil duracaktır.

Mor Kıyafet Kombinleri
Mor Kıyafet Kombinleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder